Poziv za promociju bh. proizvoda na China-Eurasia Expo

Bez autora
Jun 14 2011

Ministarstvo trgovine Narodne Republike Kine organizirat će promotivne izložbe evropskih specijaliteta- vina i mliječnih proizvoda u okviru sajmu China-Eurasia Expo koji će se održati od 1. do 5. septembra 2011. godine u Xinjiangu, provinciji na zapadu Kine. Tim povodom, i u cilju poboljšanja bilateralnih odnosa i razvoja ekonomske saradnje, Ministarstvo trgovine NR Kine poziva i privrednike iz Bosne i Hercegovine koji se bave proizvodnjom vina, mliječnih proizvoda i njihovih prerađevina da uzmu učešće na ovoj manifestaciji. Izložbeni prostor koji podrazumijeva uređen štand, vodu i struju, kao i promociju na tržištu Kine, besplatno će obezbijediti domaćin GENERTEC International Advertising & Exibition Co.,Ltd. Ostali troškovi u koje ulaze, povratne avio karte, vize, prevoz, špedicija eksponata i smještaja snose kompanije izlagači pojedinačno.

Poziv za promociju bh. proizvoda na China-Eurasia ExpoMinistarstvo trgovine Narodne Republike Kine organizirat će promotivne izložbe evropskih specijaliteta - vina i mliječnih proizvoda u okviru sajmu China-Eurasia Expo koji će se održati od 1. do 5. septembra 2011. godine u Xinjiangu, provinciji na zapadu Kine.

Tim povodom, i u cilju poboljšanja bilateralnih odnosa i razvoja ekonomske saradnje, Ministarstvo trgovine NR Kine poziva i privrednike iz Bosne i Hercegovine koji se bave proizvodnjom vina, mliječnih proizvoda i njihovih prerađevina da uzmu učešće na ovoj manifestaciji.

Izložbeni prostor koji podrazumijeva uređen štand, vodu i struju, kao i promociju na tržištu Kine, besplatno će obezbijediti domaćin GENERTEC International Advertising & Exibition Co.,Ltd. Ostali troškovi u koje ulaze, povratne avio karte, vize, prevoz, špedicija eksponata i smještaja snose kompanije izlagači pojedinačno.

Vanjskotrgovinska komora BiH će na osnovu zainteresiranosti i eventualnog odaziv za učešće na sajmu China-Eurasia Expo organizaciono implementirati i povesti bh. kompanije na jedno od rapidno rastućih tržišta svijeta.

Zaintesirani za izlaganje prijavu učešće trebaju dostaviti putem e-mail:  zivorad.kovacevic@komorabih.ba ili na fax 033 566 237 najkasnije do 20. juna 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik